Toimitusehdot

WebHill.fi-Verkkokauppa on suunnattu lähinnä laskutusyritysasiakkaillemme.
Kuluttaja-asiakas voi myös tilata tuotteitamme, mutta maksutapana on vain ennakkomaksu tilisiirtona.

(Päivitetty viimeksi 1.12.2023)

Myyjä

WebHill.fi -verkkokauppaa ylläpitää CXO Group Oy (Y: 2154144-7), jatkossa *myyjä*.

Hinnat ja ehdot

Kaikki hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron ellei tuotekuvauksessa erikseen muuta mainita. Hinnat ja ehdot ovat voimassa toistaiseksi ja niitä voidaan muuttaa siitä erikseen ilmoittamatta. Asiakkaan tulee itse tarkistaa kulloinkin voimassaolevat toimitusehdot jokaisen tilauksen yhteydessä.

Rekisteröityminen

Tilatakseen verkkokaupasta luonnollisen henkilön tai oikeushenkilön on rekisteröidyttävä asiakkaaksi. Rekisteröityminen on maksutonta eikä sido mihinkään. Epäasialliset käyttäjätunnukset voidaan poistaa myyjän toimesta, ilman eri ilmoitusta. Rekisteröitymisen yhteydessä kerättävistä tiedoista kerrotaan rekisteriselosteessa.

Tilaaminen

Verkkokaupassa esitetyt hinnat ovat voimassa vain verkkokaupan ostoskorin kautta tehdyille tilauksille. Tehdessään tilauksen verkkokaupasta asiakas saa automaattisen kopion tilauksesta sähköpostiinsa. Myyjä pidättää oikeuden muuttaa tuotteen lopullista hintaa ja muita tietoja ennen tilauksen vahvistamista, mikäli havaitsee alunperin ilmoitetuissa tiedoissa ilmeisen kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheen. Tilaajalla on oikeus päättää pidetäänkö tilaus voimassa korjatuin ehdoin ja tiedoin.

Verkkokaupasta tilattuja tuotteita toimitetaan vain Manner-Suomeen.
We deliver orders only to Mainland Finland.

Maksutavat

Tilisiirto, ennakkomaksu (kuluttaja-asiakkaat ja muut kuin seuraavassa kohdassa mainitut yhteisöt)
Yhteystietojen antamisen ja tilauksen lähettämisen jälkeen näet tilauksen maksutiedot, jotka lähetetään myös sähköpostiisi. Maksaessasi muista merkitä myös saamasi viitenumero, joka on samalla myös tilausnumerosi. Tilauksen käsittely jatkuu vasta maksun kirjauduttua, ja jos tilaus voidaan peruuttaa jos se on maksamatta yli viikon ajan.

Lasku (vain sopimusasiakkaille ja julkishallinnolle)
Maksutapana laskua voivat käyttää vain sopimusasiakkaamme sekä julkishallinto. Valtionhallinnon, kuntien ja kaupunkien laitosten ei tarvitse erikseen pyytää laskutusasiakkuutta, vaan tilauksen voi tehdä suoraan verkkokaupassa. Yritysten ja yhteisöjen tulee ennen tilaamista anoa laskutusasiakkuuden avaamista sähköpostitse. Myyjä voi evätä laskutusasiakkuuden avaamisen syytä ilmoittamatta. Laskutusasiakkuus voidaan avata vain pidempään toimineille yrityksille (poislukien toiminimet / yksityiset elinkeinonharjoittajat), joilla on vakiintunut liikevaihto ja häiriöttömät luottotiedot. Laskutusosoitteen tulee olla yrityksen virallinen, rekisteröity osoite (poikkeuksena esimerkiksi kolmannen osapuolen skannauspalvelut). Laskutusasiakkailtamme perimme viiden euron laskutuslisän jokaisesta laskusta. Ellei muusta sovita, maksuehto on 7 pv netto.

Toimitustapa ja -aika

Ellei tuotekuvauksessa muuta mainita, tuotteiden toimitusaika on normaalisti noin 2-7 arkipäivää tuotteen saavuttua varastoomme, tilisiirtona tehtävän ennakkomaksun vastaanottamisesta tai muussa tapauksessa tilauksen vahvistamisesta. Jos tuotetta ei löydy tavarantoimittajan tai maahantuojan varastosta, arvioitu toimitusaika on noin 10-15 arkipäivää.

Kaikki verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan joko suoraan asiakkaan osoitteeseen tai lähimpään noutopisteeseen. Kulloinkin valittavissa olevat toimitustavat ja niiden hinnat esitetään asiakkaalle tilausvaiheessa. Verkkokaupalla ei ole fyysistä nouto- tai asiakaspalvelupistettä.

Kaikki tilaukset toimitetaan kertatoimituksina vasta kun kaikki tilatut tuotteet ovat saapuneet varastoon, ellei toisin sovita. Myyjällä on kuitenkin halutessaan oikeus lähettää tilaus myös osatoimituksena, jolloin osatoimituksesta ei peritä lisähintaa. Jos asiakas haluaa tilauksensa toimitettavan osatoimituksina, kustakin osatoimituksesta voidaan periä normaali toimitusmaksu. Toimituskulut määräytyvät tuotteiden lähetyspainojen sekä pakkauksen tilavuuden mukaan.

Käytämme useita eri logistiikkakumppaneita, esimerkiksi mm. Posti, Matkahuolto ja DB Schenker. Kunkin tilauksen kohdalla käytettyyn logistiikkayritykseen ei pääsääntöisesti voi vaikuttaa.

NOUTOPISTE
Tilaus kuljetetaan noutopisteeseen toimitusosoitteen perusteella.

  • Alle 2 kg : hinta 8,30 euroa
  • Alle 5 kg : hinta 10,50 euroa
  • Alle 15 kg : hinta 13 euroa
  • Alle 30 kg : hinta 19,50 euroa

OVELLE TOIMITUS
Tilaus kuljetetaan perille toimitusosoitteeseen. Yritys- ja yhteisöasiakkaille toimitus on yleensä arkena klo 8-16 ilman ennakkoilmoitusta, yksityisasiakkaiden kohdalla käytämme mahdollisuuksien mukaan kuljetustuotetta jonka toimitusaika sovitaan rahdinkuljettajan kanssa etukäteen - ennakkoilmoitusta ei kuitenkaan voida taata.

  • Alle 2 kg : hinta 12,90 euroa
  • Alle 5 kg : hinta 13,90 euroa
  • Alle 15 kg : hinta 19 euroa
  • Alle 30 kg : hinta 22 euroa
  • 30-50 kg : hinta 30 euroa (Painavat tuotteet aina erillistoimituksina)

Kuljetusvauriot

Vastaanottaessaan tilauksen asiakkaan tulee välittömästi tarkistaa, ettei se ole vaurioitunut kuljetuksessa. Jos paketissa näkyy merkkejä sen vaurioitumisesta, siitä on välittömästi tehtävä vahinkoilmoitus kuljetusliikkeelle ja asiasta on mahdollisimman pian ilmoitettava myyjälle sähköpostitse.

Peruutusoikeus

Kuluttaja-asiakkaat
Kuluttaja-asiakkailla on etämyynnissä Kuluttajansuojalain mukainen peruutusoikeus, jonka käyttämisestä on ilmoitettava myyjälle 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusoikeutta ei ole, jos: tilaus koskee tuotetta, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi; tilaus koskee tuotetta, joka voi nopeasti pilaantua tai vanhentua taikka joka luonteensa vuoksi on sen toimittamisen jälkeen erottamattomasti sekoittunut muiden tavaroiden kanssa; sinetöitynä toimitettu tuote, jota ei terveydellisistä tai hygieniasyistä voida palauttaa, on avattu; sinetöitynä toimitettu ääni- tai kuvatallenne taikka tietokoneohjelma on avattu. Jos tuote on otettu käyttöön, myyjällä on lakisääteinen oikeus veloittaa asiakasta tuotteen arvonalenemasta.

Lakisääteistä peruutusoikeutta käytettässä myyjä ei vastaa palautettavan lähetyksen palautuskuluista.

Muut asiakkaat
Muilla asiakkailla (elinkeinonharjoittajat, yritykset, yhteisöt, julkishallinto, jne) ei ole tilauksen peruutus- ja tuotteiden palautusoikeutta. Tilauksen kokonaan tai osittain palautuksesta voidaan neuvotella tapauskohtaisesti, joka tapauksessa asiakas kuitenkin vastaa palautuskuluista kokonaisuudessaan.

Palautuslähetykset

Emme lunasta postiennakko- tai muita jälkivaatimuslähetyksiä, tai lähetyksiä, joiden vastaanottamisesta emme ole erikseen sopineet.

Palautettavien tuotteiden mukana on ehdottomasti oltava palautettavan tilauksen yksilöivät tiedot, esimerkiksi tilausvahvistus tai lähetyslista, tai näiden kopio. Tämä koskee myös tilanteita joissa peruutusilmoitus on toimitettu myyjälle sähköisesti.

Kun palautus on vastaanotettu ja käsitelty, myyjä palauttaa kauppasumman vähennettynä mahdollisella arvonalenemalla 14 vuorokauden kuluessa. Palautus tehdään pääsääntöisesti tilisiirtona tai alkuperäisellä maksutavalla.

Mikäli tuote on toimitettu asiakkaalle suoraan tukkurin tai maahantuojan varastosta, tuotetta ei saa palauttaa heille, vaan tuote palautetaan aina WebHill -Verkkokauppaan, ellei muuta ilmoiteta. Pyydä palautusohje ennakkoon: [email protected].

Mikäli asiakas palauttaa tuotteen näiden ehtojen vastaisesti tai aiheettomasti, lähetetään tuote asiakkaalle takaisin postiennakolla, jolloin postiennakkomaksuun on lisätty myyjälle aiheutuneet kulut täysimääräisinä.

Takuu

Kaikilla myymillämme tuotteilla on valmistajan tai maahantuojan määrittelemä takuu. Viallinen tuote tulee ensisijaisesti huollattaa valmistajan tai maahantuojan ohjeistuksen mukaisesti. Tuotteen mukana tai sähköpostiin toimitetussa laskun kuittikopiossa on ilmoitettu tuotteelle takuuaika ja huollon/teknisen tuen yhteystiedot. Ilmoitettu takuuaika on ohjeellinen, valmistaja tai maahantuoja viime kädessä määrittelee kulloisenkin tuotteen virallisen takuuajan. Mikäli huollon yhteystietoja ei ole ilmoitettu, tulee pyytää takuuohje myyjältä sähköpostitse: [email protected]. Myyjä ei ole vastuussa ostajan toimista aiheutuneista vahingoista.

Reklamaatiot

Mahdolliset tilaukseen liittyvät reklamaatiot tulee esittää kirjallisesti 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta sähköpostitse myyjälle tilausvahvistuksessa mainittuun osoitteeseen. Myyjällä on ensisijaisesti oikeus korjata virhe, mutta mikäli asiakkaalle koituisi virheen korjaamisesta olennaista haittaa tai kieltäytymiseen on joku muu erityinen syy, asiakkaalla on oikeus kieltäytyä virheen oikaisusta.

Myyjän oikeudet

Myyjä pidättää oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta muun tilauksen toimittamiseksi, mikäli jokin puuttuva tilauksen osa viivästyttäisi koko tilauksen toimitusta kohtuuttomasti tai estäisi sen kokonaan. Myyjä pidättää oikeuden olla käsittelemättä tilausta tarkempaa syytä ilmoittamatta, tällöin tilauksesta mahdollisesti ennakkoon maksettu summa palautetaan asiakkaalle mahdollisimman pian.

Myyjän vastuu

Myyjä ei vastaa tuotteille asiakkaan virheellisestä toiminnasta johtuvasta virheestä. Myyjä ei myöskään vastaa myydyn tuotteen asiakkaalle aiheuttamista välillisistä vahingoista, tai välillisistä vahingoista jotka johtuvat siitä ettei myyjä ota tilausta vastaan. Myyjä ei myöskään vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä joka on myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella (force majeure). Verkkokaupassa esitetyt tuotekuvat ovat viitteellisiä, toimitettu tuote saattaa poiketa kuvassa esitetystä, värin, varusteiden ja vähäisessä määrin ominaisuuksien osalta.

Sähköinen suoramarkkinointi

Rekisteröityneellä asiakkaalla on oikeus kieltäytyä sähköisestä suoramarkkinoinnista ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun sähköpostitse [email protected]

Erimielisyydet

Näitä toimitusehtoja koskevat erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla. Ellei neuvotteluin päästä yhteisymmärrykseen, riita-asiat käsitellään Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa. Näihin toimitusehtoihin sovelletaan Suomen lakia.


Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on CXO Group Oy:n EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä: CXO Group Oy (Y: 2154144-7), Raturinkuja 7 B, 05400 Jokela

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö: Jessi Björk, [email protected]

3. Rekisterin nimi: CXO Group Oy:n asiakasrekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käyttötarkoitus: Asiakkuuden hallinnointi ja ylläpito, Tilausten toimittaminen, niiden käsittely ja tietojen arkistointi.

5. Rekisterin tietosisältö: Rekisterissä voidaan käsitellä kaikista rekisteröidyistä seuraavia tietoja: Etu- ja sukunimi Yhteystiedot (postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite)

Rekisterissä voidaan käsitellä yllä lueteltujen lisäksi seuraavia tietoja: Asiakasnumero Laskutusosoite Ostoshistoria, muun muassa tilatut tuotteet Maksuhistoria Toimitustiedot, kuten valittu toimitustapa ja toimitusosoite

6. Säännönmukaiset tietolähteet: Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan. Yritysten ja muiden organisaatioiden yhteyshenkilöiden tietoja voidaan kerätä myös julkisista lähteistä kuten verkkosivuilta, hakemistopalveluista ja muilta yrityksiltä.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle: Asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä tilaustietoja voidaan luovuttaa tilauksen maksamiseen ja toimittamiseen liittyen kolmansille osapuolille. Tälläisiä kolmansia osapuolia ovat mm. verkkomaksuoperaattori, maahantuojat, tukkuliikkeet ja tuotteen asiakkaalle toimittavat logistiikkayritykset. Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän toimesta myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Tietoja ei siirretä Yhdysvaltoihin ilman rekisteröityjen nimenomaista suostumusta.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet: Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista: Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet: Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).