RAM MOUNTS TELINEET

RAM Mounts asennustelineet perustuvat patentoiduille innovatiivisille keksinnöille. RAM Mounts telineiden suunnittelun lähtökohtana on valmistaa korkealaatuisia, kestäviä, helposti asennettavia asennustelineitä. Laajasta valikoimasta löytyy ratkaisuja erilaisten elektronisten laitteiden asentamiseen esim. GPS-navigaattorit, plotterit, matkapuhelimet, PC:t, näytöt, tabletit ja iPad. Patentoitu yksinkertainen ja erittäin kestävä kiinnitysratkaisu perustuu ällykkääseen pallo-/asennusvarsi ratkaisuun.

RAM Mounts asennustelineet ja komponentit ovat tukevia, eivät tärise ja pysyvät asennossaan. Asennustelineet soveltuvat monille eri käyttöalueille, kuten veneily, ajoneuvot, ilmailu, moottoripyörät ja ATV. Laajaan valikoimaan kuuluvat myös merkkikohtaisia asennuspidikkeitä esim. GPS laitteille tai matkapuhelimille sekä ajoneuvoasennuksiin räätälöityjä ratkaisuja. Asennustelineet on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä, tuotevalikoimasta löytyy tuotteita tukemaan laitteita joiden paino on alle puoli kiloa aina yli 80 kiloa painaviin laitteisiin.

Osoituksena korkeasta laadusta RAM Mounts myöntää tuotteilleen elinikäisen takuun. Lähes kaikki sivuillamme olevat Ram Mounts tuotteet varastotavarana, 1-3 pv. toimitusajalla, (jos ei varastossa toimitusaika pääsääntöisesti 2-5 vk.)
HUOM: E-sarjan tuotteet erikoistilauksena ammattikäyttöön vain tehdastilauksena (4-5 vk), ei vaihto/ palautus oikeutta.
HUOM: IntelliSkin tuotteet, toimitusaika pääsääntöisesti 1-5 vk.

Saatavuus