Peltor MRX21A3WS6-ACK WS Alert XPI APP MultiPoint ACK sis. akut ja laturi

Peltor MRX21A3WS6-ACK WS Alert XPI APP MultiPoint ACK sis. akut ja laturi
725.00 €
kpl
3M PELTOR WS Alert XPI APP MultiPoint ACK - ohjaa suojaintasi mobiilisovelluksella

Vastaa tuleviin puheluihin ja jatka töitäsi, ilman häiritseviä välijohtoja.
Nyt uuden APP -version mobiilisovelluksen ansiosta ohjaat suojaintasi entistä helpommin. WS Alert XPI MultiPoint suojaa kuulosi ja saat hoidettua asiasi työn keskeytymättä. Puhelun loputtua kuuntelemasi radiokanava tai musiikki palautuu automaattisesti.

3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI on ympäristömelua vaimentavalla mikrofonilla ja uusimmalla Bluetooth MultiPoint -teknologialla varustettu kuulonsuojain. Kuulonsuojain voidaan yhdistää yhteen tai kahteen älypuhelimeen, jolloin voit vastata puhelimeen meluisissa ympäristöissä työtäsi keskeyttämättä.

WS Alert XPI -kuulosuojain mahdollistaa langattoman Bluetooth yhteyden meluisissa paikoissa sekä melualueelle kuljettaessa. Ominaisuus on erittäin hyödyllinen, kun käyttäjien on saatava yhteys älypuhelimiinsa päivän mittaan (esim. rakentajat, omia koneita ajavat aliurakoitsijat, maanviljelijät maataloudessa, teollisuuden huoltomiehet jne.) - kaikkialla, missä tarvitaan handsfree-viestintää ja kuulonsuojausta.

Suojainpakkauksessa on mukana sekä siniset että punaiset kuoret. Jokaisesta myydystä kuulonsuojaimesta 3M Peltor lahjoittaa osan ruotsalaiselle rintasyöpäjärjestölle sekä eturauhassyöpäjärjestölle tukeakseen järjestöjen toimintaa ja tutkimustyötä.
Ohjaus mobiilisovelluksella

Mobiilisovelluksen avulla voit navigoida kuulonsuojaimen valikossa ja löydät asetukset helpommin. Myös käyttöohje, usein kysytyt kysymykset ja tekniset tiedot löytyvät sovelluksen kautta helposti. Mobiilisovelluksen avulla radion kuuntelukin on mukavampaa, voit hakea tiettyä radiokanavaa ja tallentaa sen helposti suosikiksi.
Bluetooth MultiPoint -teknologia

Bluetooth MultiPoint mahdollistaa yhden tai kahden älypuhelimen yhdistämisen WS ALERT XPI:hin. Kun puhut toisessa puhelimessa, saat ilmoituksen toiseen puhelimeen tulevasta puhelusta. Kun kuuntelet suoratoistona musiikkia toisesta puhelimesta, musiikki keskeytetään automaattisesti, kun toiseen puhelimeen tulee puhelu.

WS ALERT XPI APP käyttää uusinta Bluetooth 4.2 -versiota, joka takaa parhaan mahdollisen yhteensopivuuden markkinoilla olevien älypuhelimien kanssa.

Tärkeimmät ominaisuudet

Bluetooth® MultiPoint -teknologia mahdollistaa yhdistämisen yhteen tai kahteen ulkoiseen laitteeseen handsfree-puheluita tai suoratoistoa varten
Mobiilisovellus kuulonsuojaimen toimintojen ohjaukseen
"Push to listen" -toiminnon avulla voit kuunnella ympäristöääniä helposti ja silmänräpäyksessä
Automaattinen paritus helpottaa WS ALERT XPI:n yhdistämistä älypuhelimeen
Uusi, parannettu melunvaimennusalgoritmi parantaa äänenlaatua
Ääniohjattu valikkojärjestelmä ja FM-taajuuksien ilmoitus
Pidempi toiminta-aika paristoilla: noin 78 tuntia (Bluetooth®-suoratoisto ja kuuleva toiminto)
Uusin Bluetooth-versio 4.2
Mukana täydellinen 3M Peltor akkupaketti sisältäen 2 x AA akut LR6NM, latauskaapelin FR09 sekä adapterin FR08, käyttöohje

Ympäristömelun vaimennus & Musiikin suoratoisto

Puhemikrofoni on ainutlaatuinen ja melunvaimennustoiminnon ansiosta voit puhua puhelimessa meluisissa ympäristöissä. Omaa ääntäsi vahvistetaan ja taustamelua vaimennetaan. Päivitetty melunvaimennusalgoritmi parantaa äänenlaatua entisestään.

WS ALERT XPI tukee suoratoistoa Bluetoothin kautta. Äänenlaatu on erittäin hyvä ja päivitetty ohjelmaversio parantaa sitä entisestään. Kun kuuntelet musiikkia WS ALERT XPI:llä, voit ohjata Play/Pause/Skip-toimintoja Bluetooth-painikkeella, jolloin sinun ei tarvitse pitää puhelinta jatkuvasti kädessä.
Ympäristöäänien kuuntelu "Push to listen" -painikkeella

Kupujen ulkopuolella sijaitsevat mikrofonit ja kupujen sisälle koteloitu elektroniikka vastaanottavat ympäristöäänet ja rajoittavat äänenvoimakkuuden kupujen sisällä enintään 82 dB:iin. Kuulosi on suojattu ja kuuleva toiminto mahdollistaa silti keskustelujen kuulemisen ympärilläsi.
Voit ottaa kuulevan toiminnon käyttöön uuden "paina ja kuuntele" -painikkeen avulla. Kun haluat puhua kollegallesi, voit aktivoida kuulevan toiminnon helposti kaksoisnapsauttamalla ON-painiketta. Puhelimen ja suoratoiston äänenvoimakkuus laskee, joten kuulet puheen kupua nostamatta. Kun olet lopettanut keskustelun kollegasi kanssa, voit sulkea Push to listen -toiminnon painamalla mitä tahansa kuulonsuojaimen painiketta.
Löydä suosikkikanavasi helposti

WS ALERT XPI APP mahdollistaa FM-radion laadukkaan kuuntelun. Kun haet kanavaa FM-radiossa, toisinaan on vaikea kuulla, oletko löytänyt juuri hakemasi aseman. WS ALERT XPI APP tekee tämän helpoksi. Voit hakea tiettyä kanavaa ja tallentaa sen suosikiksi mobiilisovelluksen avulla.
Pidempi toiminta-aika paristoilla

Vaikka WS ALERT XPI tarjoaa paljon uusia toimintoja, paristot kestävät pidempään kuin Bluetooth- kuulonsuojaimien aiemmissa versioissa. Toimina-aika paristoilla Bluetooth-suoratoistossa ja puheluissa on noussut 24 tunnista 73 tuntiin.
Ominaisuudet

Bluetooth MultiPoint yhteen tai kahteen laitteeseen yhdistämistä varten
Mobiilisovellus kuulonusuojaimen toimintojen ohjaukseen
Ympäristöäänien kuulemisen mahdollistava kuuleva toiminto parantaa tilannetietoisuuttasi (rajoitettu 82 dB:iin)
Ääniohjattu valikkojärjestelmä ja FM-taajuuksien ilmoitus
Digitaalinen kanavahaku
Uusin Bluetooth-versio 4.2
Pidempi toiminta-aika paristoilla ja paristojen tyhjenemisvaroitus (24-73 h)
Play-, Pause- ja Skip-toimintojen ohjaus WS ALERT XPI:n kautta
Kuulevan toiminnon käynnistys helposti ja nopeasti "paina ja kuuntele, push-to-listen" -painikkeella
Uusi väri parantaa näkyvyyttä
Ääniviesti kertoo taajuuden, kun haet FM-radioasemia
Automaattinen paritus (autopairing) helpottaa WS ALERT XPI:n yhdistämistä älypuhelimeen
Uusi, parannettu melunvaimennusalgoritmi parantaa äänenlaatua
Annosmittaritoiminto on poistettu
Pääsy Siriin ja muihin puheohjattuihin avustajajärjestelmiin
Uudet symbolit ON/OFF/Mode-painikkeessa ja Bluetooth-painikkeessa
Uusi ohjelma parantaa äänenlaatua musiikin suoratoistossa
Kommunikointivalmius tulevia sovelluksia varten BLE:n kautta
Laajakaistainen audio takaa erittäin hyvän puhelimen äänenlaadun (jos puhelin ja kannettavan laitteen verkko-operaattori tukee laajakaista-audiota)
Tehokkaampi vaimennus, SNR 30
takuu 12 kk.

WS ALERT XPI APP on saatavana päälakisangallisena ja kypäräkiinnitteisenä

Malli: MRX21A3WS6-ACK
Pakkauksen sisältö

Toimituspakkaus sis. kuulonsuojain, vaihtokuoret (siniset & punaiset), HY82 huoltosarja, HYM1000 mikrofonin suojateippi (1 m), täydellinen 3M Peltor akkupaketti sisältäen 2 x AA akut LR6NM, latauskaapelin FR09 sekä adapterin FR08, käyttöohje.

Tuotteella on 12 kk takuu.
Valmistajan koodi:MRX21A3WS6-ACK
3M-ID:UU010322723
Takuu:12 kk.
Oma koodi:123137
Tuote päivitetty:25.8.2022
Tuote lisätty:29.11.2021
Kysy lisätietoja