Peltor Pro-Tac II Kypäräkiinnike Musta

Peltor Pro-Tac II Kypäräkiinnike Musta
209.00 €
kpl
Peltor ProTacissa on kuuleva kuulonsuojain, jonka ansiosta voit kuulla ympäristön äänet: keskustelut, koneiden äänet ja varoitus- signaalit.

Heikkoja ääniä vahvistetaan, jolloin kuulet ne paremmin kuin ilman kuulonsuojaimia. Ympäristön äänet välittyvät kahden mikrofonin kautta stereona, joten erotat niiden suunnan ja tiedät mistä ne tulevat. Äkilliset impulssiäänet, jotka ylittävät haitallisen tason, vaimennetaan välittömästi. Elektroninen rajoitin tunnistaa äänen ja vaimentaa sen kuulon kannalta turvalliselle tasolle. Kun melu lakkaa, ProTac jatkaa automaattisesti ympäristön kuuntelua. ProTac-suojaimen kanssa et siis joudu eristetyksi ympäristöstä, mikä olisikin monessa tilanteessa vaarallista ja rasittavaa. Kuulet kaiken aikaa mitä ympärilläsi tapahtuu ja samalla tiedät, että kuulosi on suojattu.

Helppo ja looginen käyttö:
Käyttöpainikkeet on sijoitettu oikeanpuoleiseen korvakupuun. Painikkeet ovat hyvin käsillä ja loogisessa järjestyksessä. Ympäristön äänien voimakkuus voidaan säätää neljään eri tasoon. Toinen hienous on virransäästötoiminto. Kuulonsuojaimesta katkeaa virta automaattisesti, jos mitään painiketta ei paineta kahteen tuntiin. Tämä estää paristojen tyhjenemisen virran päälle unohtumisen takia. Varoitusääni ilmoittaa paristojen loppumisesta. Myös matkapuhelimen tai radiopuhelimen liittäminen suojaimeen on mahdollista, jotta olet aina tavoitettavissa jos haluat. ProTac ja mikrofoni yhdessä erillisen adapterin kanssa muodostavat kaksisuuntaisen yhteysjärjestelmän.
* Ulkoisen äänilähteen liitännällä (mono)

Päälakisanka malli: MT15H7A2 GN Maastonvihreä
Päälakisanka malli: MT15H7A2 SV Musta
Kypäräkiinnike malli: MT15H72P3E SV Musta
Niskasanka malli: MT15H7B2 SV Musta

Lisävarusteeksi:
PELTOR FL6H Liitäntäjohto 3,5 mm.
PELTOR FL6M Liitäntäjohto 2,5 mm.
Ulkopuolisen äänenlähteen kytkemiseksi näihin kuulonsuojaimiin, voidaan kytkeä radiopuhelin, MP3 soitin tms. (mono ääni)
Valmistajan koodi:MT15H7P3E2 SV
3M-ID:XH001660469
Takuu:12 kk.
Oma koodi:112408
Tuote päivitetty:26.3.2015
Tuote lisätty:24.9.2012
Esite Pdf.Kysy lisätietoja