Peltor Workstyle Headset Bluetooth, puomimikrofonilla

Peltor Workstyle Headset Bluetooth, puomimikrofonilla
375.00 €
kpl
Peltor Workstyle WS5 Bluetooth antaa sinun päättää, mitä kuulet – ja mitä et kuule.

Voit helposti säätää ympäristön äänien voimakkuutta, suodattaa tietyt ei-toivotut taajuudet ja pysyä silti suojattuna haitallisilta melutasoilta laukauksen aikana. Sisäänrakennettu Bluetooth™-ratkaisu mahdollistaa langattoman yhteyden matkapuhelimeen tai muuhun viestintälaitteeseen välitöntä ja huomaamatonta kommunikointia varten.

Peltor Workstyle WS5 Bluetooth on kuuleva kuulonsuojain“, eli sen avulla kuulet ympäristön äänet samalla kun haitalliset melutasot vaimennetaan. Headset vaimentaa 26 desibelin verran ja sen ympäristömikrofonit välittävät ympäristöäänet tarkasti.
Ääni analysoidaan ultranopeasti ennen kuin se saavuttaa korvasi. Heikkoja ääniä vahvistetaan, kun taas melu, mukaan lukien laukauksen tapaiset iskuäänet, vaimennetaan turvalliselle tasolle. Ainutlaatuinen digitaalinen äänipiiri reagoi silmänräpäyksessä ja suojaa kuulosi niin huomaamattomasti, että et aina edes ehdi kuulla suojauksen aktivoitumista. Peltor Workstyle WS5 Bluetooth on suunniteltu pitkäaikaista mukavaa käyttöä varten. Tämä on tärkeää, sillä pieninkin häiriötekijä voi vaikuttaa suoritukseesi, olitpa sitten ampumaradalla tai metsästämässä.

Pehmustettu nahkainen pääpanta istuu mukavasti päähäsi. Matala kaksipistekiinnitys jakaa puristuksen tasaisesti koko pehmusteen alueelle, jotta kupu pysyy hyvin paikoillaan myös nopeissa päänliikkeissä tai asetta ampuma-asentoon nostettaessa. Kaikki tämä auttaa sinua pysymään valppaana. Selkeä Hyvin sijoitetut herkät mikrofonit yhdessä laajakulmaisten
kaiutinelementtien kanssa on suunniteltu tuottamaan mahdollisimman luonnonmukaista ääntä. Äänet toistetaan stereona, jotta pystyt havaitsemaan niiden tulosuunnan. Mutta tässä ei ole kaikki. Heikot äänet voidaan vahvistaa jopa nelinkertaisiksi normaaliin kuuloosi verrattuna, jolloin voit kuulla lähestyvän liikkeen tai koirasi haukun kauempaa. Erityinen taajuuskorjain mahdollistaa määrättyjen taajuuksien suodattamisen pois, jotta kuulet paremmin juuri sen mitä haluat.

Voit myös säätää stereokanavien tasapainoa, jos esimerkiksi kuulet heikommin toisella korvalla. Selkeä ja luotettava kommunikointi metsästyskaverien ja pelinjohtajien kanssa on erinomainen tapa parantaa turvallisuutta ja sen avulla voidaan esimerkiksi varmistaa, ettei lupakiintiötä ylitetä.Peltor Workstyle WS5 Bluetooth on helposti liitettävissä monenlaisiin radiopuhelimiin laajan lisävarustevalikoiman avulla. Sisäänrakennettu Bluetooth™-piiri mahdollistaa nyt myös täysin langattoman yhteyden matkapuhelimeesi tai muuhun Bluetooth™- yhteydellä varustettuun viestintälaitteeseen. Puhelin voi olla äänettömällä taskussasi ja vain sinä kuulet saapuvan puhelun. Myös audiosignaalin vastaanotto stereona puhelimestasi tai MP3-soittimestasi Bluetooth™-yhteyden kautta on mahdollista, joten voit esimerkiksi piristää pitkästyttävää passiaikaa musiikilla.
Tekniset tiedot:
Akku: 2 x AAA 1,2-1,5V
(ladattavat Ni-Mh akut sisältyvät)
Toiminta-aika: Ympäristö + Bluetooth (aktiivinen) >11h
Vain ympäristö + Bluetooth pois päältä >100h
Latausaika: 8 tuntia
Langaton yhteys: Bluetooth 2.1
Bluetooth Profiilit: Bluetooth headset profiili 1.2
Bluetooth hands-free profiili 1.5
Bluetooth A2DP profiili 1.2
AVRCP 1.0
Bluetooth kantama: Enintään 10m, luokka 2
Langallinen yhteys: 3,5mm AUX tuloliitäntä (rajoitettu 82 dB:iin)
Nexus kaksinapainen (J22) AUX tuloliitäntä
MT53N-11-A44 Puomimikrofoni
Nettopaino: 352g (sisältäen akun)

* Yhteensopiva kaikkien Bluetooth GSM-puhelimien kanssa.
* Voit käyttää Peltor Workstyle WS5 -suojainta langattomasti Midland G8E BT PRM446 -radiopuhelimen kanssa. Linjan aukaisu joko manuaalisesti radiopuhelimen PTT -kytkimellä tai vähäisessä melussa VOX -ääniohjauksella.

HUOM: Tässä tuotteessa ei ole radiota.
HUOM: Ei välttämättä varastotuote, toimitusaika pääsääntöisesti 2-3 vk.
Valmistajan koodi:MT16H21FWS5EM580SV
Tukkurin koodi:503853
3M-ID:XH001678248
Takuu:12 kk.
Oma koodi:109074
Tuote päivitetty:19.2.2019
Tuote lisätty:2.10.2011
ESITE PdfMidland G8E-BT PRM446Peltor MT53N PuomimikrofoniTUOTESIVUKysy lisätietoja