Peltor WorkTunes Pro HRXS220A radiokuulonsuojain

Peltor WorkTunes Pro HRXS220A radiokuulonsuojain
Varastotilanne
Varastossa:1 kpl

Toimitusaika
Toimitusaika:1-3 vrk
79.00 €
89.00 €
kpl
Kauan odotettu radiokuulonsuojain digitaalisella virittimellä on nyt täällä! 3M Peltor WorkTunes Pro HRXS220A on radiokuulonsuojain sisäänrakennetulla antennilla ja digitaalisella kanavahaulla. Viiden kanavapaikan muisti varmistaa, että lempiasemasi pysyvät muistissa - ja paikallaan.

WorkTunes Pro mahdollistaa radion ja musiikin kuuntelun työskentelyn aikana, samalla kun olet suojattuna melua vastaan. Uudet kaiuttimet ja uusi nykyaikainen elektroniikka parantavat äänenlaatua, jotta voit nauttia musiikista entistäkin enemmän. Turvallisuutesi takia musiikin ja äänien voimakkuus on rajoitettu 82 dB:iin.

Sisäinen antenni ja paremmin suojattu elektroniikka

WorkTunes Prossa antenni on käytännöllisyyden takia sisäänrakennettu, näin se ei takerru mihinkään. Kaksikuorinen rakenne mahdollistaa elektroniikan sijoittamisen kuvun ulkopuolelle, ei sen sisään. Elektroniikka on siten suojassa hieltä ja kosteudelta, jotka voisivat vaurioittaa sitä.

Taajuus tietoon ääniviestillä

Kun haet kanavaa FM-radiossa, toisinaan on vaikea kuulla, oletko löytänyt juuri hakemasi aseman. WorkTunes Pro tekee tämän helpoksi. Ei enää sekaannuksia eikä tarvetta riisua kuulonsuojainta näytön katsomista varten, jolloin ottaisit samalla riskin melualtistuksesta. Ääniviesti kertoo taajuuden aina kun uusi asema löytyy.

Tallenna suosikkikanavasi

Sisäisen FM-radion digitaalinen radiopiiri mahdollistaa viiden kanavan tallentamisen. Sen jälkeen löydät suosikkikanavasi napin painalluksella.

Kuuntele musiikkia matkapuhelimesta

Voit kytkeä matkapuhelimesi WorkTunes Prohon 3,5 mm stereoliittimellä varustetulla kaapelilla. Sen jälkeen kaikki matkapuhelimeesi tallennetut soittolistat, podcastit ja äänikirjat ovat käytettävissäsi. Tulevien puheluiden soittoääni ja muut puhelimen ilmoitusäänet kuuluvat myös kuulonsuojaimessa.
FM-radiokuulonsuojain sisäänrakennetulla antennilla
Suojattu elektroniikka kaksoiskuorirakenteen ansiosta
Tehokas vaimennus 32 dB
Ääniopastettu valikko kertoo radiokanavan taajuuden
digitaalinen kanavahaku
5 kanavapaikan muisti
3,5 mm audioliitäntä ulkoista äänilähdettä varten (rajoitus 82 dB, johto myydään erikseen)
automaattinen virrankatkaisu (4 tuntia)
toiminta-aika noin 40 tuntia
paristot 2 x AA (sis. pakettiin)
alhaisen virran ilmoitus
tyyppi HRXS220A
12 kk takuu
Valmistajan koodi:HRXS220A
3M-ID:UU004690697
Takuu:12 kk.
Oma koodi:120959
Tuote päivitetty:8.2.2018
Tuote lisätty:21.10.2016
Pikaopas Pdf.Käyttöopas Pdf.Tekniset tiedot Pdf.TuotesivuKysy lisätietoja